Proizvodi

Spider

SPIDER 5, 10, 25 kg

Visoko koncentrovano monofazno sredstvo sa voskom za bezkontaktno pranje. Izuzetan efekat u skidanju svake vrste prljavštine štiteći pritom karoseriju.
Deluje kao sredstvo za odmašćivanje sa antistatik efektom i samopoliranjem. Pogodan je za pranje automobila, kamiona, cerada i felni. Upotreba rukavica ili sunđera nije neophodna.

Raspršivač: 1:30-70 sa vodom


Marte

MARTE 5, 10, 25 kg

Monofazno tečno sredstvo za bezkontaktno pranje. Visoka moć pene pogodna za uklanjanje bilo kakve vrste prljavštine, smoga i masti, bez uticaja na lak i profile. Primena u odmašćivanju sa antistatičkim efektom. Nema potrebe za trljanjem.

Raspršivač: 1:30-70 sa vodom


Super Truck

SUPER TRUCK 10 kg

Tečno sredstvo za čišćenje. Visoko koncentrovano i penasto. Samo-glancajući i antistatički proizvod. Trenutno delovanje na karoseriju, cerade, motore i cisterne koje su jako prljave.

Raspršivač: 1:30-70 sa vodom


Power Plus F

POWER PLUS F 5, 10 kg

Super čistač za samo-glancanje. Visokokonctrenovano tečno sredstvo za čišćrnjr, pogodno za uklanjanje bilo kakve vrste prljavštine, smoga, masti, ulja i drugih vrsta otpornih prljavština sa karoserija, tepiha, šasija, itd. Služi za odmašćivanje sa antistatičkim i glancajućim efektom. Alkalni omekšivač, sa visokim sekvestantom i svojstvima koji otklanjaju prljavštinu. Idealan za spoljno pretpranje vozila.

Raspršivač: 1:50-80 sa vodom


Idrobrillantante New

IDROBRILLANTANTE NEW 5, 10 kg

Vosak za poliranje ima jak vodootporni efekat i u slučaju uticaja vrlo tvrdih voda.
Štiti karoseriju i boju od atmosferskih uticaja.

Dozer-pumpa: 10-30 gr po vozilu


Moscerini

MOSCERINI 5, 10 kg

Sredstvo za skidanje fleka od insekata. Koncentrovani alkalni čistač sa brzim delovanjem i visokom moći probijanja tvrdokornih fleka i mrlja os sasušenih insekata sa prednjeg dela automobila.

Sprej: 1:5-15 sa vodom


Lawamoquettes

LAWAMOQUETTES 5, 10 kg

Sredstvo za čišćenje tkanine, tepiha. Ima Marselle/Wisteria miris. Koncentrovano sanitarno sredstvo za čišćenje, sa sporopuštajućom penom, specofočno dizajnirano da savršeno čisti površine u unutrašnjosti automobila koje se mogu oprati, zajedno sa vakum mašinama za pranje ili korišćene sa ručnim sprejevima.

Razblažiti: 1:10-15 sa vodom


Pvs

PVS 5, 10 kg

Specijalno dizajnirano da savršeno očisti sve površine koje mogu da se peru unutar automobila, kao što su koža i sintetička koža, sedišta, plastične površine (kontrolne table, vrata, gepek). Osigurano čišćenje koje odjednom uklanja skorelu prljavštinu. Voda je osvežavajućeg mirisa.

Sprej: 1:10-20 sa vodom


Profumo

PROFUMO 1, 5 kg

Dostupno u različitim mirisima. Koncentrovani tečni osveživač. Ispušta trajni prijatan miris, idealan za osvežavanje prostorija i unutrašnjost automobila.

Sprej: čisto


Plastica

PLASTICA Flower Fresh / Mela Verde 5, 10 kg

Sredstvo za poliranje plastičnih delova. Glanca i štiti kontrolne table i branike ostavljajući za sobom zaštitni sloj protiv prašine i sunčevih zraka.

Sprej: 1:3-10 sa vodom


Polisgom Plus

POLISGOM PLUS 6, 12 kg

Sredstvo za poliranje guma. Osvežavajuće zaštitno sredsto za gume i gumene patosnice. Prirodni čistač koji vraća prvobitnu boju na više nedelja i takođe štiti od pukotina

Sprej-četka: 1:4-5 sa vodom


Shampoo

SHAMPOO 10 kg

Šampon za automobile. Idealan za ručno čišćenje bilo koje vrste automobila. Visoko koncentrovani proizvod sa neutralnom PH vrednošću osigurava efekat čišćenja na bilo kojoj vrsti farbe.

Rukavice-sunđer: 25-30 gr sa 10 l vode


Raspršivač

RASPRŠIVAČ 24, 35, 50 l

PVC boca

PVC BOCA SA DOZEROM

Prskalica za bocu

PRSKALICA ZA BOCU

Plavi papir - rolna

PLAVI PAPIR - rolna

Mikrofiber krpa

MIKROFIBER KRPA

Jelenska krpa

JELENSKA KRPA

Top